Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kaiserbroodje met dillemascarpone en gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de mascarpone los met de peper en dille.
Breng op smaak met het citroensap en zout.
Was de komkommer en snijd hem in de lengte door en schil hem vervolgens met een kaasschaaf in dunne plakken. Breng dit op smaak met wat druppels citroensap, zout en versgemalen peper en een eetlepel olijfolie.
Snijd van de kaiserbroodjes een klein kapje af en hol ze een beetje uit. Vul ze met de mascarpone en een paar plakjes gerookte zalm. Leg het kapje erop en serveer het broodje met wat komkommer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaiserbroodje met dillemascarpone en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven