Clubsandwich zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Club sandwich recepten
- Bereiden
- Kookboek van ward
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- roosteren (3 plakjes per persoon).
- Meng de door de zure .
- Voeg zoveel toe dat je tevreden bent over de smaak (ca. 1 lepel versus 2 lepels zure .
- Snijd de fijn.
- Beleg twee geroosterde boterhammen met een moot gerookte .
- Doe daar vervolgens de , fijn gesneden (rode) , plakjes en bij.
- Bestrooi met en en schep er vervolgens een lepel van de zure bij.
- Je hebt nu twee sneden geroosterd met , sla, , , en .
- Dek de ene belegde boterham af met de andere belegde boterham.
- Leg tot slot de derde (onbelegde) geroosterde boterham er bovenop.
- Snijd de boterhammen diagonaal door en zet eventueel vast met een prikker.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pita clubsandwich415m
-
Recept
Clubsandwich XXL410m
-
Recept
Clubsandwich met forelsalade420m
-
Recept
Stokbrood zalm speciaal410m
-
Recept
Sandwich zalm410m
-
Recept
Broodje zalm410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood en mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood en mayonaise
- brood en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en mayonaise
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 235 kcal | 11% | 470 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 26 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |