Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pan pizza recept
Pan pizza recept

Pan pizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uitjes fijn en ook de champignons en de tomaatjes. Roerbak ze in een hapjes pan, haal het groentemengsel uit de pan, doe de boterham in de pan en bak hem aan allebei de kanten. Doe het groentemengsel op de boterham en leg er een bakring over heen en doe daar het geklutste eitje over. Deksel op de pan en laat het stollen en klaar is je panpizza. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pan pizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven