Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scheur brood recept
Scheur brood recept

Scheur brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het brood uit de verpakking en snijd deze zowel horizontaal als verticaal in tot ongeveer de helft van het brood zodat je openstaande vierkantjes krijgt.
Snijd de ui in dunne halve ringen en leg deze verdeeld in alle openstaande gleuven brood en doe dit ook met de bacon (welke je aan stukjes scheurt). Als alle gleufjes zijn voorzien van dit beleg dan doe je er stukjes kruidenboter tussen en als laatste laagje probeer je wat kaas in de naadjes te stoppen maar ook over het brood heen strooien.
Stop nu het brood in de oven en bak deze tot alles gesmolten is en lekker krokant.

Dit brood is lekker bij de borrel of bij een pan soep maar ook gewoon als snack op een feestje. Je kunt het zowel warm als koud serveren maar als hij warm is moet je natuurlijk wel zorgen dat men zich niet brand aan de kaas. Je kunt mensen de stukjes brood er af laten trekken maar je kunt er ook een broodmes bij doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scheur brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven