Gebakken brood met asperges
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van roxannekimba
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Kook de in ca. 20 minuten gaar.
- Bak ondertussen per persoon 2 bruine boterhammen in een beetje in de koekenpan.
- Leg de boterhammen in een vuurvaste schotel, 2 boterhammen op elkaar, met 1 plak ertussen.
- Doe de er in een bergje bovenop, leg het gebakken ei er bovenop en strooi hierop en .
- Strooi hierover de geraspte .
- Haal na ca. 15 minuten de ovenschotel uit de oven, serveer meteen en strooi er over.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
- bruin brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- bruin brood, kaas, roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 311 kcal | 15% | 1244 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |