Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachte witte puntjes recept
Zachte witte puntjes recept

Zachte witte puntjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Draai of meng van de grondstoffen een mooi soepel en glad deeg. Maak hiervan een bol en geef het een voor rijs van 30 minuten. Zet het deeg op een warme plaats weg. Weeg vervolgens stukjes deeg af van circa 55 gram en bol de deegstukjes op en geef deze een rijs van 15 minuten afgedekt op een warme plaats. Sla de bolletjes plat en rol ze op zodat je een pilletje krijgt, en rol ze iets na voor de punt vorm, zet de puntjes op met bakpapier bedekte bakplaten en zet deze afgedekt weg op een warme plaats. Na ongeveer 30 minuten de puntjes strijken met ei. Verwarm intussen de oven op een temperatuur van 250 graden. De broodjes kan je na een eind rijs van ongeveer 45 tot 60 minuten gedurende 7 a 8 minuten mooi goud bruin afbakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zachte witte puntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven