Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Albondigal Spaanse gehaktballetjes recept
Albondigal Spaanse gehaktballetjes recept

Albondigal Spaanse gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korstjes van het brood eraf. Pel de ui en snijd hem fijn. Ontvel de tomaten en snijd hem in blokjes. Meng het gehakt met het ei, knoflook, 2 eetlepels peterselie, nootmuskaat en zout. Week het brood in de rode wijn en kneed het door het gehaktmengsel. Vorm van het mengsel 40 balletjes. Verhit de olie en bak de balletjes hierin in 5 minuten rondom bruin. Bak de ui 5 minuten mee. Voeg de tomaat en de bouillon toe en laat de gehaktballetjes afgedekt op laag vuur 30 minuten sudderen. Neem de gehaktballetjes uit de pan en pureer de saus met een staafmixer. Breng de saus op smaak met zout en schenk het over de gehaktballetjes. Strooi er 2 eetlepels peterselie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit albondigal spaanse gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven