Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon hapjes recept
Champignon hapjes recept

Champignon hapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak een champignon en snijd met het aardappelmesje het steeltje eruit zodat er een inham/gaatje in de champignon komt. Doe dit bij alle champignons. Doe een heel dun laagje knoflooksaus in het gaatje. Doe een pistachenootje (zonder het 'hoesje uiteraard!) in het gaatje. Doe nog een laagje knoflooksaus over het nootje heen, en strooi de Italiaanse kruiden over het nootje en de knoflooksaus heen. Van tevoren de koekenpan op een laag vuur zetten en de boter of margarine laten smelten. Doe de champignons in de koekenpan en houd ze in de gaten. Wanneer ze goudbruinig worden, zijn ze klaar. Even af laten koelen en dan smullen geblazen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit champignon hapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven