Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Vet een ovneschaal in met .
Breng de boter(30 gram)(75 gram) met water(2.5 deciliter) in een steelpan aan de kook, neem de pan van het vuur en voeg al roerend de bloem(3 eetlepels)(150 gram) toe.
Blijf het mengsel goed roeren tot de bloem(3 eetlepels)(150 gram) geheel is opgenomen.
Laat het mengsel iets afkoelen.
Klop de eieren(3) in een kommetje los en voeg het al roerend toe aan het deeg.
Bekleed een diepe ovenschaal van 25 cm lengte dun met het deeg.
Verhit de boter(30 gram)(75 gram) in een koekenpan en fruit de sjalotjes(3)10 minuten.
Voeg de champignons(250 gram) toe en laat het met de deksel op de pan 5 minuten koken.
Neem de deksel van de pan en voeg al roerend de bloem(3 eetlepels)(150 gram) toe.
Voeg al roerend de bouillon toe en meng het geheel tot een gladde saus.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
Gluten
kruidenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
kruidenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter, boter, kruidenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
Lactose
boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.