Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld bladerdeeg met tomatensaus recept
Gevuld bladerdeeg met tomatensaus recept

Gevuld bladerdeeg met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven aan op 180 graden.
Ui aanbraden in de pan.
Voeg de champignons en de paprika toe en braadt dit ook aan.
Voeg de tomatensaus toe.
Alles klaar dan het vuur uitzetten.
Leg de vulling op het bladerdeeg.
Bestrooi de kaas erover.
Vouw het bladerdeeg dicht.
Leg het bladerdeeg op een bakblik in de oven.
Na 10 minuten is het bladerdeeg gaar.

Serveersuggesties

Vouw het bladerdeeg goed dicht, zodat de vulling er niet uitloopt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld bladerdeeg met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven