Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld witloof met rillette van ham en spek recept
Gevuld witloof met rillette van ham en spek recept

Gevuld witloof met rillette van ham en spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de ham en de room in de blender en breng op smaak. (peper, zout) Vul de blaadjes witloof - 3 blaadjes per rolletje. Draai er een plakje spek rond. Meng wat mosterd en honing samen en giet het over de rolletjes. Verwarm de over op 200 graden C. en zet het er 5 min in. Steek erop het laatste bieslook in. Smakelijk !

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld witloof met rillette van ham en spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven