Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tortilla's recept
Gevulde tortilla's recept

Gevulde tortilla's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de tortilla's in de magnetron zodat ze mooi zacht worden. Meng roomkaas met korianderpasta, laat 't mooi groen worden. Breng op smaak met wat zout en peper. Meng de uitgelekte zalm met kruiden naar smaak, wat citroen- of limoensap. Smeer nu het kaasmengsel op de tortilla's en verdeel daar de zalm over. Strak oprollen en in vershoudfolie rollen. Leg enige tijd in de koelkast om te 'setten'.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tortilla's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven