Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreelpaté recept
Makreelpaté recept

Makreelpaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de makreel en kabeljauw in stukjes.
Halveer de kruisbessen.
Snijd de venkel in stukjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Pureer de kabeljauw met de venkel, de wijn en de helft van de makreel en peper en zout naar smaak.
Leg een derde van deze puree op de bodem van een ingevette cakevorm.
Leg hierop de helft van de overgebleven makreel en de helft van de kruisbessen.
Daarop weer een derde van de vispuree, weer makreel en kruisbessen, en dan de rest van de vispuree.
Bak de schotel een uur op 150 graden celsius in de oven.
Laat hem afkoelen alvorens hem te serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreelpaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven