Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini gehaktballetjes variaté recept
Mini gehaktballetjes variaté recept

Mini gehaktballetjes variaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het broodje weken in koud water. Pel en snipper de ui. Was de bieslook en snijd hem in kleine ringen. Knijp het broodje goed uit. Kneed het gehakt, het ei, de mosterd, de gehakte ui en de bieslook er doorheen. Breng het geheel krachtig op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Maak er met vochtige handen ca. 24 balletjes van. Verhit 1-2 eetlepels olie in een grote pan. Bak hierin de helft van de gehaktballetjes 7 minuten op middelhoog vuur totdat ze een mooi krokant korstje hebben. Bak de rest van de balletjes in de overige olie. Was de tomaten. Snijd de feta in in blokjes. Steek naar eigen smaak olijven, augurken, tomaten en fetakaas met prikkertjes in de gehaktballetjes.

Serveersuggesties

Ook lekker om het gehakt op smaak te brengen met provencaalse kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mini gehaktballetjes variaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven