Indische gehaktballetjes
- Herkomst Indonesie
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van Remunjs-maedje
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kneed alle ingrediënten goed door elkaar en vorm er kleine gehaktballetjes van.
- Laat ze een half uurtje opstijven in de koelkast.
Druk de balletjes plat en verhit de . - Braad de balletjes vervolgens 10 minuten tot ze mooi bruin zijn.
- Goed uit laten lekken en afkoelen.
Je kunt er 40 balletjes van maken.
Ook lekker om te maken
Variaties op Indische gehaktballetjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Indische gehaktballetjes | 2 | Snacks |
Indische gehaktballetjes met zoete saus | 1 | Lunchgerechten |
Pittige indische gehaktballetjes | 1 | Snacks |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en olie
- sambal oelek en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1896 kcal | 94% | 1896 kcal |
Vetten | 103 g. | 147% | 103 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 98 g. | 38% | 98 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |