Allergie informatie: Olijventapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 zwarte olijven zonder pit
- 10 groene olijven zonder pit
- 5 gedroogde tomaten uit olie
- 4 tenen knoflook uit olie
- 3 verse basilicum-blaadjes
- 1 eetlepel kappertjes
- olie van het potje gedroogde tomaten +/- 1 eetlepel
- naar smaak een beetje Ahornsiroop
Meer Recepten
- Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Baguette met olijventapenade
Met baquettes, olijven, tomaten uit Italie
4 porties - 20 minuten
Tapas - bettyvandijk - Olijventapenade
Met olijven, asjovisfilets en knoflook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pikante olijventapenade
Met knoflook, groene peper en olijven uit Italie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Salade met olijven
Met olijven, komkommer en cherrytomaten uit Italie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - CatelijneE
- Home
- Recept
- Hapjes
- Olijventapenade
- Allergieen informatie