Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rösti pizza recept
Rösti pizza recept

Rösti pizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in de pan de tomaten en laat het inkoken tot een saus met kruiden en paprikapoeder. Rasp ondertussen de aardappel en druk het vocht eruit.
Snijd het spek in reepjes.
Snipper de ui.
Meng aardappel, spek en ui in een kom door elkaar.
Snijd de mozzarella in dunne plakjes.
Schep aardappelmengsel in de pan, druk goed aan.
Laat circa 10 min. bakken tot onderkant gekleurd is en bovenkant gaar. is.
Bestrijk de bovenkant met de tomatensaus en verdeel er de mozarella over.
Bestrooi met wat oregano, zout en peper.
Laat met een deksel op de pan nog een paar minuten bakken tot de kaas begint te smelten.

Serveersuggesties

Heerlijk als borrel pizza.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rösti pizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven