Pizza alla Roama

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de in een kommetje en los de met de op in een beetje lauwwarm .
  2. Smeer de bakplaat van de oven in met .
  3. Doe de met het in een kom en maak in het midden een kuiltje.
  4. Giet het gistwater in het kuiltje en roer er door.
  5. Voeg beetje voor beetje de rest van het lauwe toe en meng alles goed doorelkaar.
  6. Bestuif het werkblad met .
  7. Kneed het deeg tot een bol en wentel deze door de .
  8. Kneed het deeg door het met de muis van de hand weg te duwen en uit te rekken en vervolgens een kwartslag te draaien.
  9. Herhaal deze handeling een minuut of 10.
  10. Het deeg is dan elastisch.
  11. Voeg als het deeg te nat is wat toe en als het te droog is wat .
  12. Giet 2 eetlepels in de kom en wentel de deegbal erdoor.
  13. Dek de kom af en laat het deeg op een warme plaats ca. 1 uur rijzen.
  14. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  15. Rol het deeg uit tot een vierkante lap en leg die op een bakplaat.
  16. Zorg dat de randen iets dikker van het deeg iets dikker zijn.
  17. Besmeer het deeg dun met de .
  18. Verdeel de gezeefde erover.
  19. Bestrooi het met de courgetteblokjes en de salamiblokjes, oregano en .
  20. Bak de pizza 10-15 minuten in de oven.
  21. Snijd de pizza in stukken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
618 kcal
30%3708 kcal
Vetten
31 g.
44%186 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
43 g.
16%258 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza alla Roama