Pizza hapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Pizzahapjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van Twisty
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Laat de plakjes ontdooien.
Snijd de in kleine stukjes. - Voor de smaak de eerst wat aangebakken in een pan.
Snijd ook de in kleine stukjes (het nat uit het blik wordt niet gebruikt)
Leg een hoopje kaas in het midden van een plakje . - Leg daar boven op wat tomaat en en voeg een klein snufje en toe.
- Als laatste gaat er een beetje pizzakruiden of overheen.
Pak alle hoeken van het plakje bij elkaar omhoog.
Vouw de nieuwe punten die dan ontstaan naar binnen zodat het gaat plooien.
Om het af te maken kun je een breken en het wit en geel goed mengen. - Daarna de bovenkant van de kuipjes besmeren met .
25 minuten op 200 graden in de oven.
Je kan natuurlijk allerlei andere ingrediënten toevoegen, zorg wel dat alles klein gesneden is.
Warm zijn de hapjes het lekkerste.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizza hapjes Hawaii420m
-
Recept
Lekkere hapjes met bladerdeeg445m
-
Recept
Bladerdeeg hapjes450m
-
Recept
Champignon-hapjes420m
-
Recept
Bladerdeeg hapjes415m
-
Recept
Spinazie-feta hapjes425m
Variaties op Pizza hapjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pizza hapjes Hawaii | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2105 kcal | 105% | 8420 kcal |
Vetten | 140 g. | 201% | 560 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 167 g. | 64% | 668 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |