Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soesjes met een vulling van zalm en monchou recept
Soesjes met een vulling van zalm en monchou recept

Soesjes met een vulling van zalm en monchou


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de boter in kleine stukjes en doe die samen met 1 dl water en een snufje zout in een steelpan.
Breng het mengsel aan de kook en roer er vervolgens in 1 keer de gezeefde bloem door. Blijf op laag vuur roeren tot het deeg als een bal van de pan los laat, doe het deeg over in een kom en laat het iets afkoelen.
Roer met de mixer een voor een de eieren erdoor. Voeg het andere ei pas toe als het vorige helemaal is opgenomen. Blijf nog 1 minuut kloppen tot het deeg mooi glanst e in stukken van de garde valt.
Doe het deeg in een spuitzak met een gladde kartelmond.
Spuit 20 kleine rozetten op een met bakpapier beklede bakplaat.
Schuif de bakplaat in de oven en bak de soesjes ca. 15 minuten. Verlaag de temperatuur van de oven tot 175 graden en bak nog een 15 minuten. Laat ze nog 3 minuten in de uitgeschakelde oven staan.

Laat ze koelen en knip ze open. Zet de soezen op een talende of staartrooster en laat ze afkoelen. Maak ondertussen de vulling, roe de zalm in een blender of met de staafmixer, klop de mon chou, de tomatenketchup en de crème fraîche met een mixer doorelkaar, meng de zalm erdoor en breng het mengsel op smaak met het citroensap, zouten peper.
Doe het zalmmengsel over in een spuitzak met kartelmond en spuit het mengsel in de soezen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soesjes met een vulling van zalm en monchou recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven