Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood gevuld met vruchten recept
Stokbrood gevuld met vruchten recept

Stokbrood gevuld met vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de abrikozen uitlekken en vang het sap op. Wel de rozijnen in het opgevangen abrikozensap. Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Pel de banaan en prak hem samen met het citroensap fijn. Meng de monchou en de geprakte banaan goed door elkaar. Laat de rozijnen uitlekken en meng ze samen met de in stukjes gesneden abrikozen door het monchoumengsel. Snijd het stokbrood doormidden. Snijd met een puntig mes het broodkruim los en haal dit er met en lepel zoveel mogelijk uit. Verdeel ca. de helft ervan in kleine stukjes en vermeng met het monchoumengsel. Doe het monchoumengsel over in een grote spuitzak met een grote gladde spuitmond en vul de uitgeholde stokbroodhelften. Verpak de stokbroodhelften in aluminiumfolie en laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast Snijd het stopkbrood in plakken en leg op een schaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stokbrood gevuld met vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven