Gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden)
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de champignons schoon en snij deze in kleine stukjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Rasp de fijn.
Een scheutje verhitten in een koekenpan.
Hierin de gesnipperde en knoflook aanbakken.
Voeg als de uitjes glazig zien de en toe.
Als de uitjes licht bruin zien neem dan alles uit de pan.
Doe dit uienmengsel in een schaal en laat dit afkoelen.
Snij het open en hol deze uit.
Pluk de helft van het brood dat er uitkomt zeer fijn en doe dit bij het uienmengsel.
Voeg nu het , , , ketjap, champignons, en alle kruiden toe.
Meng dit tot een homogene massa.
Vul met deze massa het uitgeholde .
Pak het in het geheel in aluminiumfolie.
Verwarm de oven op 180°C.
Plaats het in de oven voor 25 minuten.
Pak het uit en snij het in stukjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Funghi Aglio e Olio (champions in knoflookolie)420m
-
Recept
Stokbrood gevuld met vruchten44u10m
-
Recept
Gehaktbroodje van gehakt, kerrie en bladerdeeg440m
-
Recept
Gevulde champignons met roomkaas en verse kruiden425m
-
Recept
Geroosterd stokbrood met champignons, olijven en zeekraal420m
-
Recept
Mini curry-cupcake met gebakken uitjes415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- stokbrood en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood en ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- stokbrood en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood en sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 257 kcal | 12% | 2570 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 130 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 150 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |