Stokbrood gevuld met vruchten
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Spuitzak
Bereidingswijze
- Laat de uitlekken en vang het sap op.
- Wel de in het opgevangen abrikozensap.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Pel de en prak hem samen met het fijn.
- Meng de en de geprakte goed door elkaar.
- Laat de uitlekken en meng ze samen met de in stukjes gesneden door het monchoumengsel.
- Snijd het doormidden.
- Snijd met een puntig mes het broodkruim los en haal dit er met en lepel zoveel mogelijk uit.
- Verdeel ca.
- de helft ervan in kleine stukjes en vermeng met het monchoumengsel.
- Doe het monchoumengsel over in een grote spuitzak met een grote gladde spuitmond en vul de uitgeholde stokbroodhelften.
- Verpak de stokbroodhelften in aluminiumfolie en laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast Snijd het stopkbrood in plakken en leg op een schaal.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 170 kcal | 8% | 1020 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 31 g. | 12% | 186 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |