Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete gehakthapjes recept
Zoete gehakthapjes recept

Zoete gehakthapjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de ananasstukjes goed uitlekken.
Snijd de ananas zeer fijn.
Verkruimel de beschuiten.
Meng het gehakt met de ananas, 1 ei, het beschuitkruim, het kerriepoeder, de peper en het zout.
Verwijder de korsten van de boterhammen en verkruimel de boterhammen in een keukenmachine of met de staafmixer.
Voeg de kokos toe.
Verkruimel op het laatst de cornflakes grof boven het brood/kokosmengsel (cornflakes moeten niet te fijn zijn).
Klop 1 ei los met 1 eetlepel water.
Maak 20 bolletjes van het gehaktmengsel en vorm daar afgeplatte driehoekjes van.
Wentel de hapjes door het losgeklopte ei en daarna door het cornflakesmengsel, zodat ze er helemaal mee bedekt zijn.
Verwarm de olie om te frituren tot 170C.
Frituur de hapjes in ca. 5 minuten goudbruin.
Laten uitlekken.
Warm of koud trakteren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoete gehakthapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven