Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel Raclette recept
Aardappel Raclette recept

Aardappel Raclette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korstjes van de kaas en snijd de raclette in heel dunne plakjes. Kook de aardappeltjes gaar en laat ze uitstomen. Wikkel elk in een stukje aluminiumfolie. Leg de aardappelen in een voorverwarmde schaal. Doe de overige ingredienten in kommetjes. Zet een gourmetstel op tafel met de kommetjes en de pepermolen. Kaas in een schaaltje smelten en de kaas ruim bestrooid met peper met de aardappeltjes eten. Serveer er eens rauwe ham of rookvlees bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel raclette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven