Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Catalaanse Tortilla recept
Catalaanse Tortilla recept

Catalaanse Tortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Geschilde aardappels in blokjes snijden. Uien snijden en bakken en daarna even appart op een bord leggen. Aardappels bakken. Als dit klaar is de gebakken uien erbij doen. Eieren met zout en peper kloppen en deze over de aardappel / ui massa gieten. Op een laag vuur bakken met deksel half erop. Als de bovenkant droog is, de omelet keren en nog 5 minuten laten bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit catalaanse tortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven