Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geraspte aardappelkoekjes recept
Geraspte aardappelkoekjes recept

Geraspte aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen, wassen en boven kom grof raspen. Aardappelrasp goed droogdeppen met keukenpapier. Ui pellen en snipperen. Peterselie fijn hakken. Aardappelrasp mengen met ui, peterselie, bloem, ei, zout en peper en paprikapoeder. In ruime koekenpan olie met boter tot zeer heet verhitten. Telkens 4 porties aardappelmengsel in kleine bergjes in hete vet leggen. Bergjes met eetlepel platdrukken en in ca. 4 minuten goudbruin en knapperig bakken, halverwege keren. Koekjes uit pan nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Herhalen tot aardappelmengsel op is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geraspte aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven