Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazelnoot/aardappelpuree recept
Hazelnoot/aardappelpuree recept

Hazelnoot/aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen. Doe de hazelnoten in een pan of in de oven even roosteren. Ontdoe ze zoveel mogelijk van het bruine vliesje. Maal ze in de keukenmachine heel fijn. Rooster ze opnieuw. Doe de geroosterde noot in een schaal en laat deze afkoelen. Kook de aardappelen gaar. Doe ze door de pureeknijper. Verwarm de melk en voeg dit bij het aardappelkruim samen met de klont roomboter. Maak op smaak met peper, zout, en nootmuskaat. Als allerlaatste de hazelnoot erdoor roeren. Met een ijstang of slagroomspuit op het bord serveren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazelnoot/aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven