Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische hutspot met tartaarballetjes recept
Indische hutspot met tartaarballetjes recept

Indische hutspot met tartaarballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de tartaar in een kom . Pel de knoflook en pers die erboven uit. Voeg de ketjap en de sambal toe en meng alles goed door elkaar. Vorm van de tartaar 24 kleine balletjes en zet die tot het gebruik in de koelkast. Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in stukjes en bewaar ze tot het gebruik onder water. Verwarm de schaal voor Doe de hutspotgroenten, de aardappelen, de bouillontabletten en water in een pan, breng het geheel aan de kook en laat het 25 minuten koken. Laat intussen de boemboe nasi goreng volgens gebruiksaanwijzing op verpakking weken. Verhit de boter in een koekenpan en bak de tartaarballetjes op matig vuur in 4 minuten rondom bruin. Schep ze met een schuimspaan uit de pan op een bord en dek dat met aluminiumfolie af. Roer de geweekte boemboe nasi goreng door het bakvet in de koekenpan en laat het 3 minuten zachtjes bakken Giet het aardappelen-groentenmengsel af en stamp het met een stamper door elkaar. Roer er de boemboe nasi goreng door en laat alles al roerend nog 2 minuten door en door warm worden. Breng op smaak met zout en peper. Schep de stamppot in een warme schaal en serveer met seroendeng (gebakken kokos met pinda's).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische hutspot met tartaarballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indische hutspot met tartaarballetjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Verrukkelijk, gaan we vaker eten!
    Josee Van Beek gaf dit recept op 9 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven