Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snijbonenstamppot recept
Snijbonenstamppot recept

Snijbonenstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen en snijbonen samen gaar in gezouten water. Bak ondertussen de spekblokjes op een laag vuur. Verwarm de witte bonen in wat olijfolie. Giet de aardappelen en snijbonen af en stamp ze samen met wat boter en melk tot een stamppot. Voeg er de schijfjes rookworst bij. Roer er voorzichtjes op de opgewarmde witte bonen door. Roer er de gebakken spekblokjes en de blokjes oude kaas door.

Allergenen Informatie

Voor dit snijbonenstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven