Snijbonenstamppot
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van mverhage
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de in een pan water met een beetje zout gaar en giet ze af.
- Kook de beetgaar en spoel ze af met koud water.
- Verwarm wat in een koekenpan en fruit de uitjes tot ze glazig zijn.
- Verhit nog een beetje in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de worstjes bruin en gaar.
- Stamp de .
- Breng dit op smaak met wat zout.
- Schep de en gefruite erdoor.
- Serveer dit samen met de worstjes.
Variaties op Snijbonenstamppot
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Snijbonenstamppot met gegrilde rookworst | 1 | Stamppotten |
Snijbonenstamppot | 1 | Aardappelgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderchipolata worstjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderchipolata worstjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderchipolata worstjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in runderchipolata worstjes
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1222 kcal | 61% | 4888 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |