Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelfgemaakte rosti recept
Zelfgemaakte rosti recept

Zelfgemaakte rosti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen de dag voor gebruik net niet helemaal gaar. Laat ze daarna afkoelen en zet ze in de koelkast. Op de dag van gebruik: Schil verwijderen (alleen het buitenste laagje dat loslaat. Niet grof schillen dan gaat de lekkere smaak verloren) de aardappelen grof raspen. Spekjes opbakken en samen met de kaas aan aardappelmengsel toevoegen. Vet een koekenpan in doe het aardappelmengsel in de koekenpan. Daarna met behulp van een pannenkoekenmes glad strijken en de onderzijde geheel goudbruin laten bakken. Als deze kant klaar is de koekenpan op een bord kiepen en dan de rosti terug in de pan doen zodat de andere kant nog gebakken kan worden.

Allergenen Informatie

Voor dit zelfgemaakte rosti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven