Zelfgemaakte rosti
- Herkomst Zwitserland
- Categorie Aardappelgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Rosti recepten
- Bereiden
- Kookboek van marian1
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de de dag voor gebruik net niet helemaal gaar.
- Laat ze daarna afkoelen en zet ze in de koelkast.
- Op de dag van gebruik:
- Schil verwijderen (alleen het buitenste laagje dat loslaat.
- Niet grof schillen dan gaat de lekkere smaak verloren) de grof raspen.
- Spekjes opbakken en samen met de aan aardappelmengsel toevoegen.
- Vet een koekenpan in doe het aardappelmengsel in de koekenpan.
- Daarna met behulp van een pannenkoekenmes glad strijken en de onderzijde geheel goudbruin laten bakken.
- Als deze kant klaar is de koekenpan op een bord kiepen en dan de rosti terug in de pan doen zodat de andere kant nog gebakken kan worden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rosti445m
-
Recept
Rosti41u
-
Recept
Rosti430m
-
Recept
Rosti415m
-
Recept
Zelfgemaakte friet met lichte mosterdmayo445m
-
Recept
Zelfgemaakte aardappelpuree430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in magere spekjes
- kaas en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 49 kcal | 2% | 196 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |