Andijvieschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. De gaarkoken met water en wat en daarna laten uitlekken.
  2. De aardappelen met wat zout gaarkoken, afgieten en mixen met wat melk en boter.
    Vet de ovenschaal in en vul deze met:
  3. de helft van de aardapelpuree, een derde van de plakken , de helft van de , weer plakken , , kaasplakken en tot slot weer de puree.
  4. Wat vermengd met wat gerapte erover strooien en er een paar klontjes boter op leggen.
  5. De schotel in het midden van de oven op 200 graden )(heteluchtoven) opwarmen tot er een bruin korstje verschijnt.
25
25
25

Variaties op Andijvieschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Andijvieschotel
VariatieAantalGang
Italiaanse andijvieschotel1Aardappelgerechten
Andijvieschotel met creme fraiche1Ovenschotels
Andijvieschotel1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter of margarine, jonge kaas, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter of margarine, jonge kaas, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter of margarine, jonge kaas, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • jonge kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
ovenschaal
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1324 kcal
66%1324 kcal
Vetten
92 g.
132%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%15 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Andijvieschotel