Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvieschotel recept
Andijvieschotel recept

Andijvieschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De andijvie gaarkoken met water en wat zout en daarna laten uitlekken. De aardappelen met wat zout gaarkoken, afgieten en mixen met wat melk en boter.
Vet de ovenschaal in en vul deze met: de helft van de aardapelpuree, een derde van de plakken kaas, de helft van de andijvie, weer plakken kaas, andijvie, kaasplakken en tot slot weer de puree. Wat paneermeel vermengd met wat gerapte kaas erover strooien en er een paar klontjes boter op leggen. De schotel in het midden van de oven op 200 graden )(heteluchtoven) opwarmen tot er een bruin korstje verschijnt.

Allergenen Informatie

Voor dit andijvieschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven