Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergineschotel recept
Aubergineschotel recept

Aubergineschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aubergine met zout bestrooien, even laten staan en afspoelen en weer afdrogen. Olie verhitten en hierin aubergine, ui, champignons ca. 3 minuten bakken op een lage stand. Gehakt toevoegen en ca. 7 minuten bakken. Tomaten met sap, peper, tijm en aardappels toevoegen. Ca. 10 minuten laten pruttelen. Op het laatste moment room erbij roeren en bestrooien met peterselie.

Lekker met ijsbergsalade.

Allergenen Informatie

Voor dit aubergineschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven