Allergie informatie: BBQ Kippenbouten en vleugels
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels ketjap
- 0,5 citroen, geperst
- 1 eetlepel olie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 theelepel gemberpoeder
- 200 gram kippenvleugels
- 300 gram kippenbouten
Meer Recepten
- BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - BBQ ananas
Met ananas, olijfolie en kaneelpoeder uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Bbq kippenbouten en vleugels
- Allergieen informatie