Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde entrecote recept
Gemarineerde entrecote recept

Gemarineerde entrecote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de marinade door de suiker, ketjap, paprikapoeder, kerriepoeder, ketchup, citroensap, Spaanse peper en olie te vermengen en er één teentje knoflook bovenuit te knijpen.
Leg het vlees in de marinade en zorg dat alle oppervlaktes met de marinade bedekt zijn.
Laat de marinade een nacht intrekken.

Maak de volgende dag het sausje:
Doe de crème fraîche in een kommetje.
Vermeng het met de fijngesnipperde sjalot en peterselie en knijp de tweede knoflookteen er boven uit.
Laat een uurtje intrekken.
Haal de entrecotes uit de marinade en barbecue ze kort.
Leg ze op een warm bord
Schep het sausje er bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde entrecote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven