Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgette pasta recept
Courgette pasta recept

Courgette pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding (15 minuten)
1. Snij de champignons in vieren.
2. Snij de courgettes overdwars in vieren.
3. Leg de stukken courgette op de snijkant plat op een plank en schaaf met de kaasschaaf dunne repen courgette af, zorg dat aan elke reep wel een stukje schil zit.
4. Maak van de bouillonblokjes en zelf gekozen kruiden een sterke bouillon.
5. Snij de ui fijn.
6. Snipper de knoflook fijn.


Bereiding (15 minuten)
1. Wok de champignons.
2. Bak het gehakt rul.
3. Voeg aan beide ingrediŽnten de saus toe en verwarm het door.
4. Voeg op het laatste moment de fijn gesneden ui toe.
5. Breng de bouillon aan de kook en kook gedurende 4 min de courgettereepjes .
6. Haal de reepjes uit de bouillon en laat ze zeer goed uitlekken.
7. Voeg bij de nog warme courgette de knoflook toe en laat even staan om op smaak te komen.
8. Verdeel de courgette over een diep bord en giet de saus er over.
9. Maak het geheel af met de geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit courgette pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven