Courgette pasta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Plank

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding (15 minuten)
    1.
  2. Snij de in vieren.
    2.
  3. Snij de courgettes overdwars in vieren.
    3.
  4. Leg de stukken op de snijkant plat op een plank en schaaf met de kaasschaaf dunne repen af, zorg dat aan elke reep wel een stukje schil zit.
    4.
  5. Maak van de bouillonblokjes en zelf gekozen een sterke .
    5.
  6. Snij de fijn.
    6.
  7. Snipper de knoflook fijn.


    Bereiding (15 minuten)
    1.
  8. Wok de .
    2.
  9. Bak het rul.
    3.
  10. Voeg aan beide ingrediënten de saus toe en verwarm het door.
    4.
  11. Voeg op het laatste moment de fijn gesneden toe.
    5.
  12. Breng de aan de kook en kook gedurende 4 min de courgettereepjes .
    6.
  13. Haal de reepjes uit de en laat ze zeer goed uitlekken.
    7.
  14. Voeg bij de nog warme de knoflook toe en laat even staan om op smaak te komen.
    8.
  15. Verdeel de over een diep bord en giet de saus er over.
    9.
  16. Maak het geheel af met de geraspte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • kaas, bouillon, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
persoon
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4594 kcal
229%4594 kcal
Vetten
65 g.
93%65 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%31 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Courgette pasta