Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jhinga sambal (garnalen-eierensambal) recept
Jhinga sambal (garnalen-eierensambal) recept

Jhinga sambal (garnalen-eierensambal)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schik de garnalen en eieren in een lage schaal en zet ze in de koelkast.
Doe de kokosmelk, ui, knoflook, chilipeper, het citroensap en het chilipoeder in een blender en pureer tot een gladde saus.
Giet die over de garnalen en eieren en garneer met erwtjes en koriander.
Serveer de sambal goed gekoeld, naar wens met pappadums.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit jhinga sambal (garnalen-eierensambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven