Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenomelet met champignons recept
Kruidenomelet met champignons recept

Kruidenomelet met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren met melk, kruiden, zout en peper loskloppen. In koekenpan 20 gram boter verhitten en de champignons in bakken. Met zout en peper op smaak brengen. In andere pan boter verhitten en achtereenvolgens van eimengsel 4 omeletten bakken. Omeletten op 4 borden leggen champignons erover verdelen en bestrooien met kaas. Omeletten dichtklappen en serveren met brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kruidenomelet met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven