Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pakistaans omelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je moet de eieren stuk maken in een kom.
Daar stop je zout, meethy en 1 lepel rode peper bij de eieren en dan mix je het allemaal door elkaar.
Als je dat gedaan hebt snijd je de 5 champignons in kleine blokjes en de groene peper in kleine stukjes.
Als je de champignons en de groene peper hebt gesneden,stop je het ook bij de eieren en mix je het weer.
Als je alles door elkaar hebt gemixt, leeg je de kom in een pan en bak je het. Als het van onder mooi goudkleurig is, draai je het om. En kook je het tot dat het aan de beide kanten mooi goudbruin is.

Serveersuggesties

Het is lekker om je omelet met roti je eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pakistaans omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pakistaans omelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Moet er geen knoflook inge'stopt' worden? Wat is meethy? Hoeveel is een lepel: een theelepel, een dessertlepel of een eetlepel? Harrie
    Bezoeker gaf dit recept op 27 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven