Dadar isi (gevulde omelet)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de sjalotjes schoon en snijd deze in ringetjes.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de bosuien schoon, was deze en snijd de in ringetjes.
    Schil de en rasp deze fijn.
    Maal de kemirinoten fijn.
    Was de en hak deze fijn.

    Verhit 2 eetlepels in een wok en fruit de sjalot en de knoflook 5 minuten.
    Voeg de sambal, , kemirienoten, en toe en roerbak nog 5 minuten.
    Roerbak het gehakt gaar in de uienmassa en breng het op smaak met .
    Breek de in een kom en klop ze los met en naar smaak.
    Verhit een halve eetlepel in een koekenpan, giet de helft van de ei massa erin en laat deze op halfhoog vuur stollen.
    Schuif het gestolde ei met een vork naar het midden en beweeg de pan zodat het nog vloeibare ei zich over de bodem uitspreidt.
    Bak de omelet lichtbruin en verdeel de helft van het gehaktmengsel erover.
    Vouw de omelet dubbel en bak hem nog kort aan beide kanten.
    Laat de omelet op een bord glijden.
    Bak op dezelfde manier een omelet van de resterende ingrediënten.
    Bestrooi de omeletten met de bosui ringetjes en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, olie, sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
202 kcal
10%808 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Dadar isi (gevulde omelet)