Spaanse omelet met gegrilde groenten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe de in de keukenmachine.
  2. Voeg de bouillonpoeder en en naar smaak toe en maal alles tot een gladde substantie.
  3. Bevochtig de groenten met een kwastje met olijfolie en strooi er een beetje over.
  4. Grill de groenten kort in een hete grilpan o.i.d.
  5. en leg apart.
  6. Doe boter en wat olie in de pan.
  7. Als de olie heet is het vuur temperen en driekwart van het eimengsel in de pan gieten.
  8. Verdeel de ham of evenwichtig over het oppervlak en drapeer daarover, als de spaken van een wiel, de gegrilde groenten (afwisselend geel, groen, rood).
  9. Giet het laatste kwart van het eimengsel in het midden van de pan en beleg de omelet cirkelvormig met de plakjes tomaat.
  10. Strooi daarover de verkruimelde geitenkaas.
  11. Doe een deksel op de pan en laat de omelet langzaam garen.
  12. Voor het opdienen (op een pizzabord of zo) bestrooien met wat o.i.d.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillonpoeder
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruidenbouillonpoeder kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • kruidenbouillonpoeder, chorizo, klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillonpoeder
  • schapenkaas en klontje boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
85 kcal
4%340 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaanse omelet met gegrilde groenten