Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kaasfondue uit de pompoen met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd een deksel uit de pompoen en hol hem een beetje uit. Dat gaat het best met een lepel. Snijd ongeveer 300 gram van het pompoenvlees in stukjes en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en maal in de foodprocessor tot een zeer gladde puree. Breng de melk aan de kook en doe er peper en zout bij. Bind met wat roux en voeg er de kaassoorten, room, nootmuskaat en de pompoenpuree bij. Voeg eventueel wat melk of pompoenkookvocht bij als de bereiding te dik is. Giet de kaassaus in de pompoen, zet het deksel er terug op en verpak hem met aluminiumfolie. Zet de pompoen gedurende minstens 1 uur (de inhoud moet weer zacht worden) aan de zijkant van het vuur. Rijg ondertussen de ham en de paddestoelen aan stokjes en grill ze. Open de pompoen en laat uw gasten hun spiesjes dopen in de kaassaus. Lekker en apart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue uit de pompoen met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven