Kaasfondue met rozemarijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Fondue
- Kaasfondue recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Wrijf een fonduepan in met knoflook.
- Verwarm de met en takje in de pan op laag vuur.
- Rasp de .
- Verwijder de .
- Voeg al roerend de beetje bij beetje toe aan de .
- Blijf roeren tot de gesmolten is.
- Meng de met in een kommetje tot een glad papje en bind de kaasfondue ermee.
- Breng de fondue op smaak met en zout.
- Snijd het in stukjes.
- Verdeel de in roosjes.
- Snijd de in vieren.
- Snijd de in dikke plakken.
- Serveer de fondue met het en de groenten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en stokbrood
- kaas en stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en melk
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, maizena, champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 651 kcal | 32% | 2604 kcal |
Vetten | 19 g. | 28% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 140 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |