Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel met kerrie-sinaasappelboter recept
Forel met kerrie-sinaasappelboter recept

Forel met kerrie-sinaasappelboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zorg dat de forellen schoon en droog zijn.
Borstel de sinaasappels goed af met water.
rasp de schil van 1 sinaasappel en pers deze uit.
meng dit met de kerrie poeder 1 eetlepel sinaasappel rasp en 1 eetlepel sinaasappelsap. proef dit en breng het op smaak met peper en zout. (liever iets meer peper dan zout) door de boter . maak nu een rol van het botermengsel en laat het opstijven in de koeling. (mag ook 10 min in de diepvries).
Verwarm de grill een paar minuten voor(omdat elke grill anders is zal het ongeveer tussen de 3 en 4 minuten per kant duren, blijf steeds controleren).
Bestrijk de forellen met olie en kerf ze schuin in. Verdeel de sinaasappelplakjes en probeer deze in de inkepingen te smeren.
Sprenkel nu de rest van de sinaasappelsap er over.
Leg de forellen op een bakplaat en zet ze onder de grill.
Bij het serveren bestrooien met peterselie.
Lekker met sinaasappel partjes en groene veldsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel met kerrie-sinaasappelboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven