Allergie informatie: Gestoofde pompoen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- pompoen of flespompoen
- 4 teentjes knoflook
- 250 milliliter kippenbouillon
- 4 seizoenenpeper of een andere lekkere pepermix
- 250 gram oesterzwammen
- olijfolie
- 400 gram ongekookte rijst of couscous
- 400 milliliter water/bouillon om de rijst of couscous in te koken
- 400 gram kippendijenfilet
- marinade:
- pepermix
- zout
- kurkumma
- knoflook
- rode peper (mag gedroogd)
- kaneel
- kruidnagel
- nootmuskaat
- 15 gram verse peterselie, om te garneren
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Pompoen/raapstelen stamppot
Met pompoen, raapstelen en aardappelen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Stamppotten - browney - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gestoofde pompoen
- Allergieen informatie