Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abon-Abon Ajam recept
Abon-Abon Ajam recept

Abon-Abon Ajam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, laos, ketoembar, djinten, suiker, asemwater en zout. Rafel de kip met twee vorken uit elkaar en meng het gerafelde vlees goed met de boemboe. Bak dit mengsel op laag vuur gaar en droog. Doe op een schaal en garneer met gebakken uitjes en serveer als bijgerecht bij rijsttafel of nasi goreng.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit abon-abon ajam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven