Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam goreng empat (pittig geroosterde kip) recept
Ajam goreng empat (pittig geroosterde kip) recept

Ajam goreng empat (pittig geroosterde kip)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snij de kip in 4 gelijke stukken.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de djahe en snij deze in dunne plakjes.
Meng alle ingredienten voor de boemboe met elkaar in een vijzel.
Wrijf het mengsel tot een gladde kruidenpasta.
Doe de stukken kip in een kom, smeer deze in met de boemboe’s en laat de kip voor een 24 uur marineren.
Rooster de kip de volgende dag op de barbecue gaar en bruin.
Bestrijk de kip regelmatig tijdens het roosteren met de boemboe’s.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam goreng empat (pittig geroosterde kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven